Globální oteplování a nové technologie : zachrání atmosféru sluneční energie? - Dalrymple, Renáta
S globálním oteplováním a emisemi oxidu uhličitého se mají utkat nové technologie. Mají šanci se prosadit? Z vody a větru je zisk tepla stále celkově malý, ostatní alternativní zdroje jsou též pouze doplňkové. Jak tedy ale snižovat emise kysličníku uhličitého a bránit se problematickému globálnímu oteplování naší planety?