Globální kapitalismus. - Soros, George, 1930-
Osobní úspěch ve světě současného ekonomického systému nebrání Georgi Sorosovi, aby viděl jeho rozpory kritickýma očima. Jeho kniha The Crisis of Global Capitalism, z níž budeme postupně vybírat v několika pokračováních nejzajímavější pasáže, je toho nejlepším důkazem.