František Čuba : flintu do žita jsem nezahodil - Čuba, František, 1936-2019
Reportéři časopisu Ekonom rozmlouvali s Františkem Čubou, dlouholetým bývalým předsedou JZD (později DAK) Slušovice, dnes iniciátorem Společnosti pro moderní zemědělství. Tématem rozhovoru jsou náměty na ziskové aktivity v zemědělství včetně zahraničních příkladů.