Franchising : podnikání v cizí kůži - Shrbená, Jiřina, 1963-
Franchising, podnikání pod jménem jiné firmy a podle jejího know-how, může zajistit slušný výdělek, ale těžko závratné zisky. Danou problematiku přibližuje autorka tohoto článku.