Firma v krizi : (první kroky k ozdravení) - Mikušová, Marie
Každý podnik, který se dostal do krizové situace je specifickým případem. Přesto lze vytipovat určité obecné kroky směřující k nápravě a ozdravení podniku. Kamenem úrazu jsou přitom nezbytné dodatečné finanční prostředky, neboť v době, kdy je podnik nejvíc potřebuje, obvykle už žádné nemá a nikdo mu nechce půjčit. Co by měl management za této situace udělat? To vám řekne autorka v tomto svém příspěvku.