Firemní kultura : slušnost, která vynáší - Bluma, Aleš, 1942-
Sociální odpovědnost firmy se skloňuje ve všech pádech a ve všech zemích EU, ale u nás o tom řada podnikatelů zatím neví. Autor tohoto článku se zamýšlí nad tímto problémem a předkládá čtenáři své názory, co vše se bude muset u nás v chování firem změnit. Své názory dokládá řadou konkrétních příkladů z českého prostředí.