Finanční kriminalita : sám si kradu, sám si peru - Blažek, Petr, 1968-
Vkladní knížky sice ještě neskončily, ale praní peněz se v Česku stane přesto obtížnějším. Posílil dozor a advokáti budou muset práskat. Výhrady vyspělých zemí k přístupu ČR k praní špinavých peněz trvají, ale pokrok je velký. Více se dovíte z tohoto článku.