Finanční kriminalita : machři proti machrům - Fenyk, Jaroslav, 1961-
Tato stať seznamuje čtenáře s obsahem a závěry konference, která byla pořádána v Londýně organizací Ifex (International Financial Exhibition). Hlavním tématem byla mezinárodní spolupráce při prevenci a postihu podvodů ve finanční sféře a zúčastnil se jí a na otázky M. Geussové podrobně odpověděl i JUDr. Jaroslav Fenyk, náměstek nejvyšší státní zástupkyně.