Financovanie celoživotného vzdelávania v Slovenskej republike - Juríčková, Vilma, 1935-; Staněk, Peter, 1948- (2003)
Autoři tohoto článku se zaměřili na problematiku tvorby systému celoživotního vzdělávání a jeho financování. Faktem je, že s růstem významu celoživotního vzdělávání se toto stává stále nákladnějším nejen pro jednotlivce, ale i pro celo společnost. Zajímavý a podnětný materiál, stojí za přečtení.
Keywords: celoživotní vzdělávání; vzdělávání dospělých; výchova a vzdělávání; ekonomika školství; financování; permanent education; adult learning; education; economics of education; financing; Slovensko; Slovakia