Financování zdravotnictví : hledání ztracených miliard - Grim, Jiří
Zdravotní pojištění nestačí na krytí všech výdajů a důsledkem je finanční deficit zdravotnictví. Zdrojem úspor mohou být snížené náklady na léčení a fungující regulační mechanismy.