Financování výzkumu : podnikat se smí - Kužel, Stanislav, 1970- (2001)
Jak financovat vědecký výzkum? Příklad amerických univerzit, které vždycky dokážou přitáhnout peníze na špičkový výzkum, pomalu doráží i k nám. Více se dovíte přímo z článku autora.
Keywords: financování programů a projektů; finanční politika; výzkum a vývoj; project financing; financial policy; research and development