Financování výzkumu : byznys rozjíždí stát - Dalrymple, Renáta
Vědců s dobrými výsledky jsou ve Vídni i v Praze stovky. Jejich osudy jsou však odlišné. Zatímco naši badatelé se marně snaží sehnat alespoň pár stovek tisíc korun na rozjezd podnikání, Vídeňáci už pronikají na trh s biotechnologickými firmami. Takže: inspirace z ciziny?.