Financování středních škol : hraje se o 30 miliard - Balcerová, Zdena
Reforma veřejné správy byla nedomyšlená. Teprve za pochodu řeší, jak budou financovány střední školy. Ve hře o peníze jsou především kraje a centrum - ministerstvo školství. Navíc se dozvíte, jak tomu zřejmě bude za pár let a jak se k problému staví Českomoravský odborový svaz pracovníků ve školství.