Financování místní kultury z veřejných rozpočtů 1991-1999 : poradenské, konzultační a informační služby pro organizace kultury a územní samosprávy - Mockovčiaková, Alena, 1949-
Vývoj financování kultury (resp. místní kultury) z veřejných rozpočtů je sledován od roku 1993. Každoročně jsou doplňovány vybrané údaje v tabulkách tak, aby poskytovaly stručný, ale souhrnný pohled na výdaje veřejných rozpočtů (rozpočtu ministerstva kultury, rozpočtů okresních úřadů a rozpočtů obcí). Pramenem jsou především veřejně přístupné údaje ministerstva financí, státní rozpočet a základní údaje o čerpání prostředků v kapitole 334, kterou spravuje ministerstvo kultury. Přečtěte si příspěvek autorky o financování v této oblasti.