Financování malých a středních firem : kde jsou evropské zdroje pro české firmy? - Šmejkal, Václav, 1966- (2002)
Čeští podnikatelé si od Evropské unie slibují hlavně rychlé a snadno dostupné peníze. Jak na ně dosáhnout, to je předmětem šedesáti procent jejich dotazů a objednávek do kanceláře České podnikatelské reprezentace v Bruselu. Autor článku uvádí podrobnosti o finančních zdrojích poskytovaných Evropskou unií českým firmám.
Keywords: Evropská unie; financování institucí a organizací; malé a střední podniky; malé a střední podniky; Česko