Financování krajů : hejtmani chtějí přidat - Balcerová, Zdena
Kraje bez vlastních příjmů jsou jen hračkou v rukách státních úředníků. Příští rok to ještě půjde, ale po vstupu do Evropské unie by bylo zle.