Fenomén doby : odložené rodičovství - Olbrichová, Alice, 1953-
Ideální pro úspěch v povolání je zůstat svobodným nebo přinejmenším bezdětným po celý život. Ale lidé nežijí na světě jen kvůli byznysu, říká demograf Milan Aleš z ČSÚ. Autorka uvádí údaje o stavu české společnosti na základě údajů M. Aleše.