Faktoring a forfaiting v obchodní praxi - Pospíšil, Richard, 1969- (2001)
Stať pojednává o faktoringu a forfaitingu, které patří mezi moderní finanční nástroje. V oblasti obchodní činnosti nabízí každý z těchto nástrojů sám o sobě řadu výhod, které by podnikatel jinak obtížně získával z více zdrojů. Více se dočtete v tomto příspěvku.
Keywords: obchod; faktoring; forfaiting; pohledávky; commerce; factoring; forfaiting; corporate debt