Exposure Draft nového účetního standardu pro pojistné smlouvy - Fialka, Jiří
Rada pro mezinárodní účetní standardy (IASB - International Accounting Standards Board) publikovala svůj první návrh účetního standardu pro pojistné smlouvy (fáze 1) - Exposure Draft 5 (ED5). Autor tohoto článku seznamuje čtenáře s obsahem tohoto standardu a jeho dopadem na český pojistný trh.