Evropský pohled na územní veřejnou správu v ČR - Jurníková, Jana, 1973-
Evropský pohled na reformu územní veřejné správy v České republice přibližují autoři tohoto příspěvku. Určitá doporučení pro ČR totiž přijala Rada Evropy na Kongresu místních a regionálních samospráv Evropy 25. května 2000 ve Štrasburku (Doporučení č. 77/2000).