Evropské principy veřejné správy - Trnka, Daniel, 1974-
Tento příspěvek vychází z oficiálního dokumentu programu SIGMA "European Principles for Public Administration - SIGMA Papers: No 27", publikovaného v listopadu 1999. Klade si za cíl podrobně identifikovat standardy, které by měly splňovat systémy veřejné správy zemí usilujících o vstup do Evropské unie a které by jim měly napomoci uvést své správní systémy do souladu se systémy členských států EU.