Evropská unie : chystá se reforma Paktu stability?
Tušení, že evropská rozpočtová pravidla jsou nebezpečně rigidní, sílí. Loni v prosinci se v tomto smyslu explicitně vyjádřil na tiskové konferenci i Romano Prodi. Ťal do živého. Změna však nebude snadná.