Evropská unie : a budiž euro! - Záruba, Igor, 1965- (2001)
Prvního ledna roku 2002 nastane v Evropě den "D". Ve dvanácti státech eurozóny začne platit společná měna euro i v hotovostní podobě. Informace přináší článek I. Záruby.
Keywords: Evropská unie; měnové unie; měna; měnová politika; evropská integrace; euro; monetary unions; currency; monetary policy; European integration; euro