Evropská unie : a budiž euro! - Záruba, Igor, 1965-
Prvního ledna roku 2002 nastane v Evropě den "D". Ve dvanácti státech eurozóny začne platit společná měna euro i v hotovostní podobě. Informace přináší článek I. Záruby.