Evropská sociální charta
Parlament ČR vyslovil v polovině loňského roku souhlas s ratifikací Evropské sociální charty, Dodatkového protokolu k Evropské sociální charty a Protokolem pozměňujícím Evropskou sociální chartu. Článek seznamuje čtenáře s těmito dokumenty a přináší i plné znění Evropské sociální charty.