Evropská rodina : karty na pochodu - Ginterová-Richterová, Monika
V zemích EU je platební karta běžným nástrojem i v malých městech. Čeští a polští drobní obchodníci si ještě nezvykli. O bezhotovostním placení v západní Evropě ve srovnání s Polskem a Českou republikou se více informací dozvíte z tohoto článku.