Evropská ochrana českého akcionáře - Ježek, Tomáš, 1940-2017; Tomášek, Michal, 1963- (1996)
Ochrana minoritního akcionáře podle obchodního zákoníku a podle právních norem Evropské unie.
Keywords: Evropská unie; obchodní právo; evropské právo; akcionáři; commercial law; European law; stockholders; Česko; Czechia