Evropská měnová unie : dvourychlostní model realitou - Malý, Jiří, 1974- (1996)
Konvergenční kritéria pro vstup členských zemí EU do jednotné měnové unie. Státy plnící a neplnící tato kriteria.
Keywords: Hospodářská a měnová unie; Evropská unie; evropská integrace; světová ekonomika; European integration; world economics