Evoluční vývoj podniku a jeho odraz v ekonomických teoriích - Hubertová, Hana; Jánošíková, Ivana, 1963- (2000)
Autorky se zabývají historickým vývojem podniku a jeho organizačních forem od století 17. až do dnešních dnů a odrazem tohoto vývoje v ekonomických teoriích.
Keywords: 17.-20. století; organizace podniku; institucionální ekonomie; ekonomické teorie; industrial organization; institutional economics; economics (theory)