Evoluční vývoj podniku a jeho odraz v ekonomických teoriích - Hubertová, Hana
Autorky se zabývají historickým vývojem podniku a jeho organizačních forem od století 17. až do dnešních dnů a odrazem tohoto vývoje v ekonomických teoriích.