Evolucionismus a institucionalismus - Kaňáková, Naděžda
Autorka pojednává o vývoji z hlediska jeho dimenze společenské a lidské, o vývoji člověka, o ekonomických aspektech vývoje a o přístupech institucionalistů k tomuto tématu.