Evidence právních předpisů obce - Břeň, Jan
Obec by měla evidovat, ve struktuře stanovené zákonem (z. č. 236/1991 Sb., aj.), veškeré právní předpisy, které vydala od nabytí účinnosti zákona ČNR č. 367/1990 Sb., o obcích, tj. od 24. 11. 1990, a nikoliv pouze ty, které jsou dnes platné a účinné.. Zdá se, že tato problematika stále není zcela jasně přijímána. Posuďte sami.