Elektronické peníze: zvítězí nad papírem? - Machala, Karel, 1967-
Elektronické peníze se stále nacházejí spíše ve fázi zrodu a není jisté, kdy a v jaké podobě prorazí do ekonomiky tak, aby je začala vnímat široká veřejnost. Velké množství návrhů elektronických peněz je ve stádiu vývoje a testování, nicméně dosud není plně zformulováno právní, ekonomické a technické prostředí, které umožní jejich plný rozvoj. Autor rozebírá tuto aktuální problematiku a odhaduje možný vývoj v této oblasti.