Elektronické dokumenty : knihy na baterky - Donát, Jiří, 1963-
Staré přísloví praví, že všechno zlé je k něčemu dobré. V případě povodní došlo v ČR k nenahraditelné ztrátě na knihovních a jiných dokumentech. Ovšem vznikly i nové zkušenosti, zejména pokud jde o restauraci dokumentů a nové způsoby archivace. Vznikly i nové názory na knihovny jako tradiční instituce shromažďující knihy v papírové podobě. Více se o nových technologiích v oblasti knihovnictví dozvíte z tohoto článku.