Ekonomické efekty integrácie Slovenskej republiky do Európskej únie - Outrata, Richard, 1931-
V souvislosti se vstupem tzv. kandidátských zemí do EU zůstává celá řada otevřených otázek nejen metodologických a věcných. Ukazuje se, že je třeba zkoumat i ekonomické účinky vstupu kandidátských zemí do EU, a to nejen ve vztahu ke "starým" členským zemím, ale i k novým, "kandidátským" zemím.