Ekonomická kriminalita : pojem ekonomické trestné činnosti, posuzování ekonomické trestné činnosti, zahajování trestního stíhání - Sokol, Tomáš, 1951-
Známý pražský advokát T. Sokol podrobně rozebírá problematiku hospodářské kriminality, trestné činnosti v oblasti podnikání a jiných výdělečných aktivit, otázku aplikace trestního zákona v uvedené oblasti a otázku zahajování trestního stíhání pro ekonomické trestné činy.