Ekologie a ekonomika - dvě strany jedné mince? - Tabach, Arnošt, 1950-2007
Ekonomika a environmentalismus jsou u nás témata silně kontroverzní. Tato stať přináší hlavní myšlenky z rozpravy odborníků s různými přístupy v dané oblasti a to v souvislosti s otázkou, zda environmentalismus představuje rozumnou politiku nebo je dalším pokusem o omezování svobody člověka.