Ekologické zemědělství : rolníci na zelené stezce - Olbrichová, Alice, 1953-
Zdraví prochází žaludkem. Začínají si to uvědomovat, nejen spotřebitelé, ale také zemědělci. Unijní zemědělci si již cestu ke zmlsaným spotřebitelům našli. Evropský biostůl je plný chutných biopotravin. A jak na to reagují zemědělci z východní Evropy? To se dočtete v článku A. Olbrichové.