eGovernment je jen nástroj - Dohnal, Jan
Stát v oblasti elektronické státní správy a využívání internetu sice vyhlašuje ambiciózní plány, někde však není schopen využít internet ani jako jednoduchou nástěnku. Jak dál je naznačeno v tomto článku.