EGAP - dynamika a kvalita úvěrového pojištění se státní podporou roste - Böhm, Arnošt, 1948-
Článek je věnován Exportní a garanční pojišťovací společnosti, a.s. a její podpoře vývozu pojištěním vývozních úvěrů.