Efektivnost měnové a fiskální politiky a determinace nominálního rovnovážného kurzu - Stavrev, Emil
Cílem této studie je odhadnout relativně malý makroekonomický model v kontinuálním čase, který by později bylo možné používat k určení dopadu politických parametrů na rovnovážný měnový kurz koruny a rovněž k předpovědi hodnot nominálního měnového kurzu a ke studování efektivnosti měnové a fiskální politiky v podmínkách České republiky.