Efektivní řízení likvidity : koncentrace hotovosti (cash pooling) - Kumar, Subodh; Sedláček, Miroslav (1999)
Řízení hotovosti v podnicích se týká široké oblasti zahrnující získávání, koncentraci a rozdělování peněžních prostředků včetně měření úrovně likvidity, řízení peněžní bilance a krátkodobých investic.
Keywords: podnikový management; finanční management; likvidita; podnikové investice; industrial management; financial management; liquidity (economics); capital investments