Efektivní řízení likvidity : koncentrace hotovosti (cash pooling) - Kumar, Subodh
Řízení hotovosti v podnicích se týká široké oblasti zahrnující získávání, koncentraci a rozdělování peněžních prostředků včetně měření úrovně likvidity, řízení peněžní bilance a krátkodobých investic.