E-komunikace začíná - Vondruška, Pavel, 1956-
Autor ve svém článku o elektronické komunikaci a elektronickém podpisu konstatuje: komunikace občana se státem bude fakticky zahájena až po vybudování elektronických podatelen na příslušných orgánech veřejné moci a po akreditaci prvních poskytovatelů certifikačních služeb, tedy až občan i zaměstnanec orgánu veřejné moci budou mít možnost pořídit si příslušný kvalifikovaný certifikát a také jej využívat.