E-government v Evropě : razítka po drátu i bez drátu - Fiala, Zbyněk, 1946-
Evropští ministři věří ve vizi elektronické hi-tech Evropy roku 2010, i v to, že se nejspíš naplní mnohem později. Určitě vyjde vstříc také občanům a žákům. V tomto článku najdete i další informace z oblasti elektronické veřejné správy v Evropě a jejího postupného rozšiřování jak ve státní správě, školství atd.