E-commerce : služba podle zákazníka (2000)
Jak se rýsuje boj o zákazníka v dnešním a nadcházejícím "elektronickém" věku? Zákazníkovy potřeby budou pro obchodníky ještě více středem pozornosti. Oddělení služeb zákazníkům budou muset být posilována a to i personálně.
Keywords: elektronický obchod; internet; spotřebitelé; electronic commerce; Internet; consumers