E-commerce : služba podle zákazníka
Jak se rýsuje boj o zákazníka v dnešním a nadcházejícím "elektronickém" věku? Zákazníkovy potřeby budou pro obchodníky ještě více středem pozornosti. Oddělení služeb zákazníkům budou muset být posilována a to i personálně.