E-bankovnictví : více klientů, bank a služeb - Machala, Karel, 1967-
Pro bankovní a finanční sektor byly ústředním tématem největší přehlídky informačních technologií a telekomunikací CeBIT (v Hanoveru v březnu 2001) e-bankovnictví a e-business. Autor přibližuje nové bankovní služby, které se i v ČR otvírají s rozvojem informačních technologií.