Dva přístupy k měření produktivity - Náhlovský, Pavel, 1938-
Tradiční vzorec produktivity práce je výrazem dožívajícího přístupu vyjádřeného vztahem zaměstnanec = podřízený. S tímto přístupem se už dnes daleko nedostaneme. Tento příspěvek prezentuje některé nové přístupy k dané problematice.