Důchodový systém : šouravým krokem k reformě - Bohatová, Vladimíra
Důchody nedosahují ani úrovně roku 1989. Mezigenerační solidarita je vysoká, ovšem deficit na důchodovém účtu roste a životní úroveň důchodců naopak klesá. Česká republika očekává důkladnou reformu důchodového systému.